Doe mee!

Energiecoach worden?

Ben je actief betrokken bij of zelf bezig met verduurzaming én vind je het leuk om met bewoners en buurtgenoten in gesprek te gaan over het energiezuiniger maken van hun woning? Word dan nu energiecoach in Zoetermeer! Een gratis training tot energiecoach staat voor je klaar dit voorjaar, georganiseerd door de Zoetermeerse Energiecoöperatie (DEZo) en het Energieloket Zoetermeer.

Lees meer

Gratis energiebespaartips van Piëzo

Je energierekening verlagen met goedkope en eenvoudige besparingstips? Vraag een gratis energiebespaarscan aan bij Piëzo. Een adviseur komt dan bij je thuis om te checken hoe jij (extra) energie kunt besparen.

Gratis inloopspreekuur Informatiepunt Energie

De duurzaamheidsexperts van stichting Piëzo en DEZo staan elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur voor je klaar in de bibliotheek van het Stadhuis-Forum. Kom langs voor goedkope en eenvoudige besparingstips, óf voor vragen over energie opwekken, je woning duurzamer maken of het aanvragen van een energiescan.

Gratis energiescan DEZo

Wil je weten wat je kunt doen om je woning energiezuiniger te maken? Vraag dan gratis een energiescan bij de Duurzame Energiecoöperatie Zoetermeer (DEZo) aan. Daarnaast helpt DEZo inwoners, bedrijven en overheden in Zoetermeer bij het energieneutraal maken van woningen, bedrijfspanden en publieke gebouwen.

Samen met je buren verduurzamen?

Wil je een initiatief opzetten om samen met je buren energie te besparen, zonne-energie op te wekken of van het aardgas af te gaan? Vraag dan de subsidie Handen Ineen aan! Hiermee kan je de onderzoeks-, advies- en proceskosten van je project betalen.

Meer over de subsidie Handen Ineen

Zoek een initiatief in jouw buurt