Opgewekt

Wilt u ook profiteren van gratis zonnestroom? Opgewekt is dé specialist in zonnepanelen & duurzame energie oplossingen voor particulieren, bedrijven, VVE’s en sportverenigingen.

Wij leveren en installeren hoogwaardige A-merk:
Zonnepanelen
Laadpalen (EV laders)

Bij Opgewekt gaan kwaliteit en zekerheid hand in hand. Naast het ontzorgen en de vakkundige installatie staat Opgewekt voor zekerheid via het Zonnekeurmerk en Stichting Garantiefonds ZonZeker.

Zonnepanelen en omvormers:

Met onze hoogwaardige A-merk zonnepanelen en omvormers ontwerpen wij voor u een systeem op maat. Al onze panelen en omvormers hebben lange garanties. Opgewekt heeft partnerships met Sunpower, LG, Denim, Enphase en Solaredge.

Laadpalen:

Alles-in-één oplaadoplossing. Met de installatie van uw eigen laadpaal weet u zeker dat u altijd uw elektrische auto kunt opladen. Gecombineerd met de zonnepanelen kunt u zelf stroom opwekken om uw auto op te laden. Dit maakt het gebruik van uw elektrische auto nog duurzamer.

Opgewekt BV Zoetermeer behandelt iedere klant en ieder dak als uniek. Daarom komen wij persoonlijk langs voor een advies op maat. En nemen we al het werk uit handen direct vanaf de start. En dat wordt gewaardeerd.

Advies nodig?

Breng eens een bezoek aan de nieuwe showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Opgewekt

Opgewekt
Industrieweg 88
2712 LC Zoetermeer
https://www.opgewekt-energie.net/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.