Mijn Woningplan

Vergelijk direct prijzen voor duurzame maatregelen en kies een bedrijf

Wil je verduurzaming van je woning goed aanpakken? Gebruik Mijn Woningplan. Daarmee is het inzichtelijk welke lokale bedrijven er zijn voor de uitvoering van de verduurzamingsplannen aan jouw woning. Verduurzamen wordt zo eenvoudiger gemaakt. Met Mijn woningplan ben je verzekerd van goede service, korte uitvoeringstermijnen en goede richtprijzen. Deze nieuwe dienst is sinds 1 oktober in de lucht.

Hoe werkt het?

Je doet eerst een scan van je woning. Dit kost één minuut en is geheel vrijblijvend, onafhankelijk en gratis. De scan zorgt voor een persoonlijk overzicht met slimme maatregelen voor isoleren, opwekken en duurzaam verwarmen. Denk hierbij aan isolatie, zonnepanelen en warmtepompen. Op basis hiervan wordt er een pakket samengesteld waarin kosten, besparingen en subsidies direct inzichtelijk zijn. Aanbieders kunnen direct worden geselecteerd worden voor een opname en offerte. Dit kan op basis van richtprijs, uitvoeringstermijn en hoeveel producten de aanbieder kan leveren.

Nienke over Mijn Woningplan

Nienke : “Je krijgt – helemaal gratis – een advies op maat dat je kan vertellen hoe jouw huis nog energiezuiniger kan worden. Ik heb meteen de online scan van het energieloket gedaan en ben heel benieuwd wat dit voor ons op gaat leveren.”

Lees het hele verhaal van Nienke