Zonnepanelen aantrekkelijk voor VvE’s

Publicatiedatum: april 4, 2024

Zonnepanelen zijn aantrekkelijk voor VvE’s. Afgelopen week organiseerde het VvE-loket Zoetermeer een speciale themabijeenkomst dit onderwerp. Zo’n 40 VvE bestuurders, beheerders en bewoners kregen er informatie, kennis en inspiratie.

Geïnteresseerden werden bijgepraat over de verschillende manieren waarop VvE’s zonnestroom kunnen opwekken en kregen inspirerende voorbeeldprojecten bij VvE’s te zien.
Zonnepanelen zijn nog steeds erg aantrekkelijk voor VvE’s, zo bleek tijdens deze bijeenkomst. Zelfs als er niet meer gesaldeerd zou kunnen worden! En ze kunnen ook nog eens tegen een lage rente voor 100% worden gefinancierd bij het Warmtefonds.

Duurzame Energie Coöperatie Zoetermeer (DEZo) komt graag langs bij geïnteresseerde VvE’s in Zoetermeer om de kansen te verkennen. De bijeenkomst werd opgenomen en verschijnt ook binnenkort op de website van Duurzame Energie Coöperatie Zoetermeer (DEZo).

Mail [email protected] voor hulp bij verduurzaming en doe duurzame kennis op bij de bijeenkomsten van het VvE-loket. Klik hier voor meer informatie.

Presentatie tijdens bijeenkomst zonnepanelen voor VvE