Kijk de webinars van Energieloket Zoetermeer terug

De afgelopen maanden zijn er verschillende webinars geweest waarin we je alles hebben verteld over isoleren, duurzaam verwarmen en zonnepanelen. Heb je de webinars gemist, of wil je ze nog een keer terugkijken? Geen probleem, je zit op de juiste pagina!

Isoleren

Altijd al de stap willen zetten naar een energiezuinig huis en meer wooncomfort? In deze webinar vertellen we je alles over de ins en outs van isoleren. Zo leer je over alle verschillende soorten isolatie (vloerisolatie, muurisolatie en dakisolatie), welke er geschikt zijn voor jouw woning en worden de subsidie- en financieringsmogelijkheden besproken.

Zonnepanelen

Alles weten over zonnepanelen en welke het beste passen bij jouw situatie? Kijk hier de webinar terug, we vertellen je alles over de verschillende systemen, hoe je zelf kunt berekenen hoeveel panelen je nodig hebt en welke subsidie- en financieringsmogelijkheden er zijn. De lokale energiecoöperatie DeZo schuift ook aan om meer te vertellen over hoe je ook samen met anderen duurzame energie kunt opwekken.

Duurzaam verwarmen

In deze webinar leer je alles over de verschillende manieren om duurzaam te verwarmen. Denk bijvoorbeeld aan LTV (lage temperatuurverwarming) of het installeren van een warmtepomp en/of zonneboiler. Nieuwsgierig naar de geschikte mogelijkheden voor jouw woning en de subsidie- en financieringsmogelijkheden? Kijk hier de webinar terug.

Verduurzamen met mijn VvE

Samen met je buren van de VvE verduurzamen kan best ingewikkeld zijn. Het Energieloket vertelt hoe je het beste kunt beginnen, wat slimme keuzes zijn en hoe jullie maatregelen kunnen financieren.