Webinar Samen met buren verduurzamen

Ontdek hoe u samen met uw buren kunt verduurzamen tijdens ons webinar over de Handen ineen subsidie!

Steeds meer inwoners van Zoetermeer maken gebruik van een subsidie om gezamenlijk duurzame stappen te zetten. Op woensdag 28 februari om 19.30 uur nodigt de gemeente u uit voor een informatieve avond. Tijdens dit webinar wordt uitgelegd hoe u de subsidie kunt aanvragen, wat de voorwaarden zijn en delen twee buurtbewoners hun ervaringen en successen.

Aanmelden voor het webinar kan via [email protected] met als onderwerp ‘Webinar Handen ineen’. Voor meer informatie over de subsidie kunt u ook terecht op zoetermeer.nl/handen-ineen.

 

Ook samen met uw buurt aan de slag? In Zoetermeer zijn al 14 initiatieven gestart waarbij buurtbewoners gezamenlijk werken aan duurzaamheid. Vorig jaar hebben maar liefst 8 van deze initiatieven de Handen ineen subsidie aangevraagd voor hun activiteiten. U kunt tot €5.000 subsidie aanvragen als u met minstens drie buurtbewoners aan de slag gaat.

 

De subsidieronde sluit op 15 maart. Bekijk de voorwaarden en mogelijkheden op zoetermeer.nl/handen-ineen en neem deel aan het webinar of stuur een e-mail naar Martine van der Woude via [email protected] om uw initiatief te starten.