VvE-beheerders bijeenkomst

Publicatiedatum: februari 16, 2024

Vorige week organiseerde het VvE-loket Zoetermeer een succesvolle bijeenkomst met de 17 grootste VvE-beheerkantoren die actief zijn in de gemeente Zoetermeer. Samen vertegenwoordigen zij met ruim 9.000 appartementen meer dan 75% van alle appartementen in Zoetermeer!

Eric Verweij stond tijdens de bijeenkomst uitgebreid stil bij het VvE-loket: wat het loket voor je kan doen, welke activiteiten gepland staan voor VvE’s én wat er sinds 1 januari 2024 is veranderd in subsidieland. De unieke subsidieregeling “Handen ineen voor VvE’s” van de gemeente Zoetermeer werd met groot enthousiasme ontvangen.

Er wordt bovendien gepraat over de nauwere samenwerking tussen het VvE-loket en de VvE-beheerders. Er werd afgesproken meer met elkaar te overleggen tijdens het verduurzamen van de appartementencomplexen in Zoetermeer. De geslaagde middag eindigde met waardevolle connecties, kennisuitwisseling en een gezellige borrel.

Ben je lid van een VvE en heb je hulp nodig bij het verduurzamen van je pand? Je bent van harte welkom tijdens een bijeenkomst van het VvE-loket! Of mail je vraag naar [email protected].