Piet Goeyenbier Energiecoach van het jaar!

Publicatiedatum: december 21, 2023

De Zoetermeerse energiecoach Piet Goeyenbier van stichting Piëzo, is uitgeroepen tot Energiecoach Zuid-Holland 2023! Dat gebeurde afgelopen dinsdag tijdens het Energiecoachfeest van Energie Samen Zuid-Holland.

De organisatie roemde de vele energiecoaches die zich als vrijwilliger onvermoeibaar inzetten voor de Energietransitie. “Door weer en wind spoed je je naar wijk- dorps- en stadgenoten om hen met goede raad op weg te helpen met de verduurzaming van hun huis. Hulde daarvoor!”, aldus de organisatie.

De inzet van Piet werd extra gewaardeerd. “Een zeer terechte beloning voor zijn onvermoeibare inzet om als vrijwilliger(!) huishoudens te helpen de energierekening omlaag te brengen”, aldus Arthur Hilgersom van Energie Samen. De Zoetermeerse energiecoach reageerde verbijsterd en bescheiden: “Deze eer komt uiteraard alle energiecoaches in Zoetermeer toe (de Consulenten Duurzaam van Piëzo en de Energieambassadeurs van DEZo). Maar zeker ook de medewerkers van de Gemeente Zoetermeer, die deze ruim 30 energiecoaches op diverse wijzen ondersteunen.”

Ook Jan Boonekamp (Nieuwe Lansinger Stroom), Paul Wijnoltz (015Duurzaam) en Jos Atteveld (GC Groener Zoeterwoude) werden genomineerd voor de prijs. (v.l.n.r.: Arthur Hilgersom, Jan, Paul, Piet en Jos).