Offertebegeleiding Stromenbuurt

Het Energieloket Zoetermeer zorgt samen met het Duurzaam Bouwloket  voor offertebegeleiding bij de vervanging van CV ketels in de Stromenbuurt. Door deze samenwerking kunt u als bewoner van de Stromenbuurt een onafhankelijk adviseur mee laten kijken naar uw aangevraagde offerte(s) voor een warmtepomp.

Aanmelden via Duurzaam Bouwloket

Buurtinitiatief

In 2021 startte buurtinitiatief De Groene Stromen in de Stromenbuurt een actie om voor de hele buurt onderzoek te laten doen naar duurzame alternatieven voor de verouderde cv-ketels. De woningen in de buurt zijn allemaal ongeveer even oud. Tijdens een buurtbijeenkomst eerder dit jaar presenteerde de Groene Stromen de uitkomsten van het onderzoek naar het beste alternatief. Dit blijkt een warmtepomp. Het Energieloket Zoetermeer gaf tijdens deze bijeenkomst uitleg over verschillende warmtepompen. Voor meer informatie over warmtepompen, klik hier

Installateurs

De Groene Stromen heeft twee installatiebedrijven gevonden die een offerte hebben uitgebracht voor drie voorbeeldwoningen in de buurt.: De firma CoolConnect uit Zoetermeer is gespecialiseerd in (hybride en volledige) luchtwarmtepompen en firma Albreco uit Katwijk in aardwarmtepompen. Als u via een van deze beide bedrijven een offerte op maat aanvraagt, dan profiteert u mee van groepskorting.

Vrijblijvend advies

Om ons mee te laten kijken naar uw offerte, klik hier.