Nieuwe energiecoaches voor Zoetermeer!

Publicatiedatum: juli 3, 2024

Yes, sinds deze week is het aantal energiecoaches in Zoetermeer bijna verdubbeld! 20 inwoners volgden de afgelopen weken een training en ontvingen afgelopen dinsdag hun welverdiende diploma van wethouder Energietransitie Bouke Velzen.

De inwoners van Zoetermeer volgen de afgelopen weken een training waarmee zij woningeigenaren in hun stad kunnen helpen energiezuiniger te wonen. Dankzij de nieuwe lichting staat het aantal energiecoaches dat Zoetermeer telt momenteel op ruim 40. Deze groep enthousiaste vrijwilligers staat paraat om andere inwoners van Zoetermeer te helpen met bijvoorbeeld een gratis energiescan van hun woning.

Doe de gratis energiescan!

Wist je dat dit hét moment is om jouw woning winterklaar te maken? Zo geniet je straks van een heerlijk warm huis én bespaar je op jouw energierekening! Met de gratis energiescan van DEZo krijg je advies op maat, zodat je precies weet wat je kunt doen om jouw woning energiezuiniger te maken. Van goedkope en eenvoudige besparingstips tot grotere stappen. Vraag hem vandaag nog aan: www.dezo.eu/energiescan.