Informatiepunt Energie in Stadhuis/Forum elke zaterdag open

In januari kan iedereen elke zaterdag van 10.00-12.00 uur terecht in het Stadhuis/Forum bij het Informatiepunt Energie van DEZo en Piëzo. De energieambassadeurs van DEZo en consulenten Duurzaam van Piëzo staan voor je klaar bij al jouw vragen rondom energie besparen en energiezuinig wonen. Een afspraak maken is niet nodig, je kunt vrij inlopen, via dezelfde ingang als de bibliotheek.

Je bent welkom met vragen over:

  • je energierekening
  • wat je kunt doen om energie te besparen
  • hoe je energie zelf kunt opwekken
  • welke subsidies beschikbaar zijn
  • welke warmte techniek of duurzame maatregelen bij jouw woning passen
  • waar je moet beginnen om je woning te verduurzamen als je net begint

Voor wie?
De consulenten Duurzaam van Piëzo zijn er voor iedereen, maar vooral voor huurders en inwoners met een lager inkomen. De adviezen gaan vooral over toepassing van kleine maatregelen (zoals radiatorfolie en tochtstrippen) en hoe je met kleine aanpassingen in gedrag toch meer kunt besparen dan je denkt.

De energieambassadeurs van DEZo richten zich meer op de huiseigenaren. Naast de kleine maatregelen geven zij ook advies over duurzaam en energiezuinig wonen en wat voor jouw huis passende maatregelen zijn (isoleren, ventileren, verwarmen, koelen, etc.)

Wanneer?
Normaliter is het inloopmoment bij het Informatiepunt Energie eens in de 14 dagen op zaterdag maar in januari nu dus elke week op zaterdag van 10-12 uur.

Meer informatie
Je kunt meer informatie en de momenten dat het Informatiepunt open is vinden via de website van DEZo.