Duurzame informatiemarkt Waterbuurt

Publicatiedatum: september 13, 2023

Wilt u energie besparen en bent u op zoek naar goedkope en eenvoudige besparingstips, of heeft u juist vragen over energie opwekken, ventilatie van de woning of grote isolatiemaatregelen. Kom dan naar de duurzame waterbuurt in transitie markt op zaterdag 30 september. U kunt er terecht voor al uw vragen over energiebesparende maatregelen in huis, subsidies, financieringsregelingen en meer.

Mobiele showroom

Neem een kijkje in de mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket (Energieloket Zoetermeer). Van radiatorfolie en ledlampen tot woningisolatie, warmtepompen en infraroodpanelen; in de mobiele showroom kunt u zien wat er allemaal mogelijk is om op uw energieverbruik te besparen.

Bouwhulpgroep voor vragen over grindplatenprobleem
Loop langs bij de stand van de Bouwhulpgroep voor al uw vragen over de oplossingen voor het grindplatenprobleem beantwoorden.

Snelle tips en grotere maatregelen
Maar er is meer: de adviseurs Duurzaam van Piëzo informeren u over snelle en vaak goedkope besparingsmogelijkheden op energie en water. DEZo beantwoordt uw vragen over alle grotere maatregelen om uw huis duurzaam te maken. De MLZ luchtkwaliteit meetgroep kan u alles vertellen over luchtkwaliteit in Zoetermeer. Verder zijn er tal van presentaties, bijvoorbeeld over, woningventilatie en -isolatie en tips voor bij de aanschaf kunststof kozijnen.

Iedereen welkom
De middag wordt georganiseerd door Bewonerscollectief Energietransitie Laagbouwwoningen (VBEL) in samenwerking met Energieloket Zoetermeer, Vidomes, MLZ luchtkwaliteit meetgroep, Stichting Piëzo en DEZo. Jacques van der meer van VBEL: “Bewoners van de belangenvereniging  vertellen graag alles over de stappen die zij inmiddels gezet om de woningen aan te passen en te verduurzamen: “Iedereen is welkom voor vragen over verduurzaming. Meer weten of aanmelden? Ga naar www.vbel.org.

Waar en wanneer
Wanneer: zaterdag 30 september
Tijd: 12.00 tot 16.00 uur.
Waar:  In en om Buurthuis ’t Anker, Schuitwater 2, Zoetermeer