Het VvE-loket komt naar je toe!

1 en 11 juli 2024

  • Wil je aan de slag met isolatie van en energiebesparing in jouw VvE-gebouw?
  • Weet je niet waar te beginnen, welke subsidies beschikbaar zijn of hoe je de financiering kunt regelen?
  • Heb je vragen over technische aspecten, de splitsingsakte, energieopwekking of een combinatie van onderhoud en verduurzaming?
  • Wil je weten hoe een Plan van Aanpak er voor een VvE met verduurzamingsplannen uitziet?

Deze vragen en meer beantwoorden de adviseurs van het VvE-loket met alle plezier tijdens het inloopspreekuur in jouw buurt. We beginnen in de wijk Buytenweg De Leyens.

Voor wie en waar?

Het eerste spreekuur van het VvE-loket is er speciaal voor appartementseigenaren en VvE-besturen in Buytenwegh De Leyens. Het spreekuur vindt plaats in buurtvereniging Buytenrode, César Franckrode 60, Zoetermeer.

Wanneer:

  • Maandag 1 juli van 13:00 tot 16:00 uur
  • Donderdag 11 juli van 13:00 tot 16:00 uur

Maak je liever een afspraak op een ander moment? Geen probleem. Neem contact op met Eric Verweij of Astrid Kennis via [email protected].

Onafhankelijk advies

De VvE-adviseurs geven kosteloos, onafhankelijk advies en begeleiding. VvE-adviseurs Astrid en Eric: “Wat wij zien is dat VvE’s wel willen verduurzamen, maar vol met vragen zitten. Vragen over de technische kant, de noodzaak van een energieadvies, het plaatsen van zonnepanelen op het pand, beschikbare subsidies en financieringsmogelijkheden en natuurlijk over hoe te starten. Op een inloopspreekuur beantwoorden we zoveel mogelijk van dit soort vragen.”

Informatie

1 en 11 juli 2024

13:00 - 16:00 uur

Buurtvereniging Buytenrode