Stadsfestival Zoetermeer 2040 in teken van duurzaamheid!

Zaterdag 16 september

Win advies in over energiebesparing, energie opwekken en verduurzamen van je woning. Shop een tweedehands vintage outfit. Of laat je kapotte koffiezetapparaat maken in het repaircafé. Op zaterdag 16 september is er van alles te ontdekken, te ervaren en te leren over duurzaamheid tijdens de Duurzaamheidsmarkt in en om het Stadhuis Forum in Zoetermeer.

Dompel je helemaal onder in het thema. Diverse organisaties, ondernemers en bewoners presenteren hun duurzame producten en bieden gratis activiteiten aan. Ontdek welke bloemen en planten eetbaar zijn. Bezoek de tentoonstelling ‘Wild in de Stad’ en kom te weten welke dieren bij jou om de hoek leven. Of wandel mee met de wandeling ‘Tijdreizen’ en laat je meevoeren in de veranderende tijd, klimaat en ruimte van de levende stad.

Gratis inloopspreekuur Informatiepunt Energie

Wil je weten hoe je de energierekening kunt verlagen? Bezoek dan het gratis inloopspreekuur van het Informatiepunt Energie elke zaterdag in september. Tussen 10.00 en 12.00 uur staan experts van Piëzo en DEZo klaar in de bibliotheek van het Stadhuis-Forum. Je kunt er terecht voor goedkope en eenvoudige besparingstips, maar ook voor vragen over energie opwekken, het huis duurzamer maken of het aanvragen van een energiescan. De tips zijn helemaal gratis en vrijblijvend.

Informatie

Zaterdag 16 september

11:00 tot 17:00 uur

In en om het Stadhuis Forum in Zoetermeer

Stadsfestival Zoetermeer 2040 in teken van duurzaamheid!