Algemene Informatieavond Verduurzamen VvE’s

Donderdag 7 december

Wilt u met uw VvE energie besparen en uw gebouw isoleren? Dan mag u de informatieavond over verduurzaming op donderdag 7 december niet missen. Deze bijeenkomst is speciaal voor alle besturen, beheerders én appartementeneigenaren van VvE’s in Zoetermeer.

Tijd: 19.30 – 21.30 uur Locatie: Atrium, De Kapelaan, Nicolaasplein 2, 2712 AV, Zoetermeer

Verduurzamen: hoe?

Misschien wílt u wel met uw VvE verduurzamen, maar zit u vol vragen. Welke technieken zijn er mogelijk en hoe werken die? Is een energieadvies noodzakelijk? Welke subsidies en financieringsmogelijkheden zijn er voor uw VvE? En waar begint u? Tijdens de bijeenkomst komen deze thema’s aan bod én heeft u alle gelegenheid om uw vragen te stellen.

Programma

  • Start bijeenkomst 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
  • Welkom door VvE Adviseur Eric Verweij
  • Opening VvE-loket door Wethouder Bouke Velzen
  • Hoe verduurzaamt u een VvE? VvE Adviseur Astrid Kennis
  • Pauze
  • Welke subsidies & financiering zijn er?

Om 21.00 uur is er ruimte voor het stellen van vragen en aansluitend staat er een hapje en drankje voor u klaar.

Meld u aan ?

Meld u aan via [email protected]. onder vermelding van naam, email, telefoonnummer, functie binnen de VvE en naam van de VvE. Er is ruimte voor maximaal 80 deelnemers. Schrijf u dus snel in, want VOL = VOL!

Neemt u deel aan deze avond? Dan krijgt u na de bijeenkomst de presentaties per mail toegezonden. Lukt het u niet om aanwezig te zijn? Vraag dan de presentaties van deze avond op via [email protected]. onder vermelding van ‘Informatiebijeenkomst verduurzamen VvE’s’.

Aan de slag met uw VvE?

Zoetermeer wil in 2040 aardgasvrij zijn. Zoetermeer wordt ook de plek waar energie duurzaam wordt opgewekt. We zien dat inwoners, bedrijven en VvE’s stappen (willen) zetten. Om daarbij te helpen is er de subsidie ‘Handen ineen’. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een deel van de kosten betalen (maximaal 50% tot een bedrag van € 10.000,-). Hier zitten wel voorwaarden aan vast. Meer weten over de subsidie? Kijk op zoetermeer.nl/handen-ineen. Interesse? Stuur een mail naar [email protected].

Informatie