Inkoopactie zonnepanelen

De inschrijving voor de inkoopactie voor zonnepanelen is op 31 augustus 2022 beëindigd. Tot deze datum was het via Energieloket Zoetermeer mogelijk om bij lokale en regionale, gecertificeerde installateurs een vrijblijvende offerte of meteen een set zonnepanelen aan te vragen, met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Slimme keuze
Als uw dak er geschikt voor is, en dat zijn meer daken dan je denkt, dan is investeren in zonnepanelen een goed idee. Zeker in deze tijd, waarin elke opwek van eigen energie en elke vervanging van stroom die opgewekt is met aardgas een slimme keuze is. U verdient de panelen ook sneller terug dan ooit. Ook zonder deze inkoopactie.

Installateurs
De installateurs die deze actie verzorgden zijn Greeny Bros B.V., M&R Zonnepanelen, Opgewekt B.V en Zonnemarkt B.V.  Ook zonder de inkoopactie kun je bij hen terecht voor vrijblijvend advies of een offerte. Via het bedrijvenoverzicht zijn nog meer installateurs te vinden.

Let op! Omdat de vraag naar zonnepanelen gestegen is kunnen aanvraag- en levertijden uiteenlopen. Toch loont het zeker de moeite om producten en prijzen te vergelijken en advies in te winnen, via het Energieloket of via een van de al dan niet aan de actie verbonden, erkende installateurs.

Webinar terugkijken
Wil je meer weten over zonnepanelen, ook na de inkoopactie? Via onderstaande link kun je de eerdere online informatieavond (webinar) op ieder gewenst moment terugkijken. Het is tijdens het terugkijken van het webinar (*) niet mogelijk om gebruik te maken van de chatfunctie. De aanbieding die vermeld wordt in de opname is na 31 augustus 2022 is ook niet meer geldig. Wel geeft de webinar een duidelijk beeld en heldere uitleg over de werking en plaatsing van zonnepanelen en waar je op moet letten bij de aanschaf.

Klik hier om het webinar terug te kijken.

Duurzaam Bouwloket
Is een onafhankelijke partij die huiseigenaren verder helpt bij het verduurzamen van hun woning. Het Duurzaam Bouwloket is de uitvoerende organisatie van Energieloket Zoetermeer, in opdracht van de gemeente. Zij verzorgen onder andere deze en andere inkoopacties en de eerdere online informatieavond.