Aan de slag

Waar let je op bij offertes en welke kritische vragen moet je stellen? We hebben een aantal folders en checklists voor je gemaakt om je op weg te helpen. Zo kun je goed voorbereid aan de slag!

Aandachtspunten offertes maatregelen

Je weet welke maatregelen je wilt laten uitvoeren, maar met welke materialen?  Heel veel mensen haken af, want een offerte voor bijvoorbeeld isolatie is best wel technisch. Waar moet je  nou op letten? Wij hebben folders gemaakt met aandachtspunten, voor elke maatregel één.

Bekijk de aandachtspunten

Checklist offerte

Je hebt offertes in huis van één of meer bedrijven. Het is tijd om een keuze te maken en te tekenen, zodat het werk kan beginnen! Maar staat nu echt alles in de offerte, of loop je straks tegen allerlei meerkosten aan? Hoe zit het met garantie, planning en kosten? Wij hebben een algemene checklist gemaakt om offertes te beoordelen.

Bekijk de checklist

Checklisten uitvoering maatregelen

Verlopen de werkzaamheden goed? Legt de vakspecialist goed uit waarmee hij bezig is? Wees kritisch en stel veel vragen. Het is immers voor iedereen belangrijk dat je een goed gevoel hebt over het resultaat. Om je te helpen hebben wij checklisten voor je gemaakt, voor elke maatregel één.

Bekijk de checklisten