Aan de slag

Check! Jij wil je woning verduurzamen en de eerste offerte is binnen. Maar waar let je op bij een prijsopgave van een aanbieder? En welke kritische vragen moet je stellen bij de uitvoering van maatregelen? Op deze pagina vind je een aantal checklists om je op weg te helpen. Zo kan je goed voorbereid aan de slag!

Checklist offertes

Een offerte kan soms best technisch en ingewikkeld zijn. Waar moet je op letten? Bekijk hieronder de algemene checklist voor offertes voor duurzaamheidsmaatregelen. Je vindt er ook specifieke checklists voor vloerisolatie, dakisolatie, isolerend glas, spouwmuurisolatie, zonnepanelen, warmtepomp of een zonneboiler.

Bekijk de checklist

Meekijken met je offerte?

Wil je graag dat we meekijken met jouw offerte? Geen probleem. Stuur je offerte naar ons op en we helpen je met de check.

Stuur je offerte op

Checklists uitvoering maatregelen

Verlopen de werkzaamheden goed? Legt de vakspecialist goed uit waarmee hij of zij bezig is? Wees kritisch en stel veel vragen. Het is immers voor iedereen belangrijk dat je een goed gevoel hebt over het resultaat. Onderstaande checklists kunnen je misschien helpen bij de uitvoering van jouw duurzaamheidsmaatregel(en).

 

Bekijk de checklists