Welkom bij VvE-loket Zoetermeer

Bent u eigenaar van een appartement in Zoetermeer? En heeft u een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Dan kunt u met uw vragen terecht bij het VvE-loket van de gemeente Zoetermeer. Het VvE-loket geeft kosteloos, onafhankelijk advies en begeleiding. U kunt er terecht voor vragen en advies op financieel, juridisch en technisch gebied.

Waarvoor kunt u bij het VVE-loket terecht?

  • Activeren van uw VvE
  • Advies over bouwen, verbouwen en onderhoud
  • Financieel, juridisch en technisch advies

Wilt u met uw VvE aan de slag met energiebesparing en verduurzaming van het gebouw? Heeft u al concrete plannen of staat uw VvE nog aan het begin van het proces?
Combineren van onderhoud en verduurzamen van het gebouw vraagt om goed plannen en organiseren. Een degelijk stappenplan is daarbij noodzakelijk. Bij onderhoud en verduurzaming speelt een bovendien de belangrijke vraag: “hoe gaat de VvE de aanpak financieren?” Kan dit uit eigen middelen of wil de VvE gebruik maken van subsidies en een financiering? Met al deze overwegingen en vragen helpen wij u graag verder. Stel uw vraag of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Contact met het VvE-loket
De adviseurs van het VvE-loket helpen u graag verder met uw vraag. Stuur een e-mail naar [email protected] dan neemt een VvE-adviseur binnen vijf werkdagen contact met u op.