Het VvE-loket komt naar je toe!

Publicatiedatum: juni 11, 2024

Het VvE-loket komt naar je toe! We beginnen in de wijk Buytenwegh De Leyens. Stel al jouw vragen over het verduurzamen van je VvE tijdens het spreekuur op 1 of 11 juli.

  • Wil je aan de slag met isolatie van en energiebesparing in jouw VvE-gebouw?
  • Weet je niet waar te beginnen, welke subsidies beschikbaar zijn of hoe je de financiering kunt regelen?
  • Heb je vragen over technische aspecten, de splitsingsakte, energieopwekking of een combinatie van onderhoud en verduurzaming?
  • Wil je weten hoe een Plan van Aanpak er voor een VvE met verduurzamingsplannen uitziet?

Deze vragen en meer beantwoorden de adviseurs van het VvE-loket met alle plezier tijdens het inloopspreekuur in jouw buurt. We beginnen deze zomer in de wijk Buytenweg De Leyens. Het VvE-loket komt na de zomer langs in andere wijken in de gemeente .

Voor wie en waar?

Dit lokale spreekuur van het VvE-loket is er speciaal voor appartementseigenaren en VvE-besturen in Buytenwegh De Leyens. Het spreekuur vindt plaats in buurtvereniging Buytenrode, César Franckrode 60, Zoetermeer.

Wanneer:

  • Maandag 1 juli van 13:00 tot 16:00 uur
  • Donderdag 11 juli van 13:00 tot 16:00 uur

Maak je liever een afspraak op een ander moment, of woon je in een andere wijk? Geen probleem. Neem contact op met Eric Verweij of Astrid Kennis via [email protected].

Onafhankelijk advies

De VvE-adviseurs geven kosteloos, onafhankelijk advies en begeleiding. VvE-adviseurs Astrid en Eric: “Wat wij zien is dat VvE’s wel willen verduurzamen, maar vol met vragen zitten. Vragen over de technische kant, de noodzaak van een energieadvies, het plaatsen van zonnepanelen op het pand, beschikbare subsidies en financieringsmogelijkheden en natuurlijk over hoe te starten. Op een inloopspreekuur beantwoorden we zoveel mogelijk van dit soort vragen.”

 

Over het VvE-loket

Het VvE-loket Zoetermeer helpt je gratis met al je vragen over energiebesparing en verduurzaming. Met het gloednieuwe loket voorziet de gemeente Zoetermeer in een groeiende behoefte van VvE’s die willen verduurzamen. Verduurzamen is namelijk voor VvE’s soms een extra uitdaging, omdat er meerdere huishoudens erbij betrokken zijn. Dankzij ondersteuning in de vorm van subsidies én een VvE-loket hopen we VvE’s op weg te helpen en mogelijke hobbels weg te nemen.

Naar het loket