Inkoopactie woningisolatie

Het Energieloket Zoetermeer helpt je graag op weg bij het verduurzamen van uw woning en het besparen van energie. Daarom organiseren wij een inkoopactie voor woningisolatie. Het isoleren van de woning zorgt voor een energiezuinige, comfortabele woning, klaar voor de toekomst. Via deze actie kun je als bewoner een vrijblijvende offerte aanvragen voor een isolatieaanbod met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Schrijf je in via Duurzaam Bouwloket*

Vrijblijvende offerte op maat
Via de inkoopactie woningisolatie kun je een offerte aanvragen voor de volgende maatregelen:

  • Spouwmuurisolatie
  • Vloerisolatie
  • Bodemisolatie
  • Dakisolatie (binnenzijde)

Meld u aan via de inschrijfpagina van het Duurzaam Bouwloket. Een van de erkende installateurs neemt daarna contact op, via mail of telefoon.

Klik hier om je in te schrijven.

Online informatieavond
Wil je meer weten over de isolatiemaatregelen en de inkoopactie?
Op dinsdag 11 en donderdag 13 oktober (19:30 – 20:30 uur) organiseerden wij een webinar over de inkoopactie en isolatiemaatregelen.

Klik hier om de informatieavond terug te kijken.

Maak kans op een gratis Vleermuizenkast!
In de spouwmuur en onder het dak wonen soms beschermde diersoorten zoals de gierzwaluw, huismus of verschillende soorten vleermuizen. Vleermuizen zijn onmisbare nuttige wezens in onze leefomgeving. Wist je dat een vleermuis per nacht wel drieduizend muggen vangt? Hoe meer vleermuizen, hoe minder muggen. Niet alleen isolatie, maar ook vleermuizen verhogen het comfort in huis. Vanuit de Wet Natuurbescherming is het verboden om nest- en verblijfplaatsen van onder andere vogels en vleermuizen te vernielen of verwijderen.

Laat daarom vooraf goed controleren of er vogels of vleermuizen aanwezig zijn, zodat zij op tijd een nieuwe en geschikte plek kunnen vinden vóórdat je gaat isoleren. Nog beter is het om die alternatieve woonruimte zelf te voorzien en zo de slaapplekken van vleermuizen te behouden en waar mogelijk uit te breiden. Zo zorg je voor een comfortabel huis voor jezelf, maar dus ook voor de natuur. Wel zo prettig. Vleermuizenkasten zijn goed zelf te maken of niet duur om te kopen.

Kijk voor meer informatie over vleermuizen, isolatie en vleermuiskasten op de site van het Vleermuisplatform Zoetermeer, meld je aan en maak kans op een gratis vleermuizenkast.

*Duurzaam Bouwloket
Is een onafhankelijke partij die huiseigenaren verder helpt bij het verduurzamen van hun woning. Het Duurzaam Bouwloket is de uitvoerende organisatie van Energieloket Zoetermeer, in opdracht van de gemeente. Wij verzorgen de online informatieavonden en hebben het aanbod van de inkoopactie met de regionale installateurs samengesteld.