M&R Zonnepanelen

M&R Zonnepanelen zorgt voor een opgewekt en duurzame start van jouw eigen zonneopbrengst. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en montage van complete zonne-installaties op maat voor jouw woning of bedrijf.

Door onze ruime kennis en ervaring adviseren wij jou over de beste zonnepanelenkeuze. Wij weten als geen ander waar je op moet letten bij de aanschaf van een zonnepanelen installatie. Onze eigen gespecialiseerde monteurs van M&R Installatie komen de zonnepanelen bij jou installeren, professioneel, snel en effectief én wanneer het jou het beste uit komt. Je hebt direct inzicht in je energieopbrengst. Ook na de installatie staan we voor je klaar voor service en onderhoud, maar ook door bijvoorbeeld de btw-teruggave te regelen.

Wij zijn een maatschappelijk betrokken bedrijf. Daarom zijn wij ook een SBB-stagebedrijf voor o.a. elektriciens en zonnepanelenmonteurs. Daarnaast ondersteunen wij ook het leer-/werkbedrijf CWR om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden om hun talenten in te zetten voor een nieuwe loopbaan.

Bij M&R staat kwaliteit van zonnepanelen voorop met installatie door eigen medewerkers. Wij schouwen jouw woning altijd! Zodat wij met elkaar het beste plan van aanpak kunnen bespreken. Wij adviseren over producten van A-kwaliteit, zoals AEG, maar je kunt natuurlijk ook voor iets goedkopere zonnepanelen kiezen. Wij kopen rechtstreeks in bij onze distributeurs.

Wij gaan voor een slim en duurzaam energienet. Wij leggen zonnepanelen op elk geschikt dak. Dus altijd maatwerk. Wij willen de allerbeste kwaliteit zonnepanelen voor jouw dak. Wij voorzien je van alle opties hoe je optimaal kunt verduurzamen. Met ons app heb je altijd inzicht in de opbrengst van jouw zonnepanelen en je bent ook klaar voor het energienet van de toekomst.

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.